ΝΕΑ

4 Ιουλίου 2017

ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΥΛΟΥ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΦΕ

Eνα απο τα βασικότερα βήματα τις αλυσίδας για την σωστή παρασκευή ενός espresso είναι η γνώση τις ρύθμισης του μύλου. Ισως ο σπουδεότερος. Ξεκινώντας ενεργοποιούμε το […]
14 Ιουνίου 2017

ΝΕΟ ΨΗΣΤΗΡΙ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ Gorme Coffee ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΗΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ […]
4 Μαΐου 2017

ARTOZA 2017